Easy ordering background
Media Play Icon

Bestellen gemakkelijker gemaakt

De 1,5m samenleving oplossing voor hospitality

Tijdens de COVID-19-periode werken we samen met onze partners om Urbandine voor minimaal twee maanden gratis en vrijblijvend aan te bieden.
Intelligent opening

  • Processen waren sterk afhankelijk van personeel, maar moeten nu met minimaal contact opereren terwijl ze de operaties effectief beheren op piekcapaciteit.

  • Nieuwe maatregelen van 1,5 meter zullen eigenaren en beheerders ertoe aanzetten het meeste te verdienen aan een bepaalde klant, aangezien de vaste kosten hoog blijven.

  • Klanten kiezen voor horeca die contactloze technologieën aanbiedt voor gemak en veiligheid.

Hoe het werkt

We helpen de horecaonderneming klanten in staat te stellen direct vanaf hun smartphone het gewenste eten & drinken te bestellen. Via een speciaal partnerportaal kunnen managers en obers eenvoudig menu's en bestellingen beheren, analyses bekijken, gepersonaliseerde promoties pushen en begrijpen wie er in realtime is geweest.
How Urbandine works

Dus waarom Urbandine?

COVID-19 heeft de eetcultuur over de hele wereld veranderd, waarbij zowel restauranteigenaren als klanten contactloze technologie omarmen. Dat is waar we binnenkomen en dit is wat we naar de tafel brengen.
Digital menu
Digitaal Menu

Klanten kunnen met een gerust hart toegang krijgen tot het menu en de promoties via de smartphone.

Easy ordering
Eenvoudig Bestellen

De mogelijkheid om rechtstreeks vanuit het digitale menu te bestellen, maakt het gemakkelijker om de nieuwe regelgeving te respecteren.

Safe payments
Veilige Betalingen

Klanten kunnen digitaal betalen en eigenaren ontvangen de betalingen in realtime terwijl ze de nieuwe hygiëne- en veiligheidsregels respecteren.

Tables revenue
Dagelijkse uitbetaling

Verkopers ontvangen hun dagelijkse verdiensten aan het einde van elke dag via Stripe. Elke dag contant op de bank!

Adaptability
Allergenenadvies

Klanten kunnen hun allergiënen aangeven om informatie en waarschuwingen te ontvangen over items die allergenen kunnen bevatten.

Customers confidence
Klantvertrouwen

Het is cruciaal dat klanten zich op hun gemak voelen als ze uit eten gaan. Contactloos mobiel bestellen is de sleutel tot vertrouwen.

Neem vandaag nog contact op

We willen de katalysator zijn voor groei om de horeca weer op de been te helpen. Klik op de onderstaande knop om uw contactgegevens met ons te delen zodat ons team contact met u kan opnemen.

Probeer het zelf

Try Urbandine yourself
#westandtogether
Icon